Vacature (leerling) zeilmaker

Bij zeilmakerij De Vries Maritiem een vacature voor een (leerling) zeilmaker voor onbepaalde tijd. Je kunt zowel fulltime als parttime beginnen!

Over ons

De zeilmakerij is gevestigd in Lemmer, de Poort van Friesland. Lemmer staat bekend als het maritieme centrum van Friesland. Midden in Lemmer is Zeilmakerij De Vries Maritiem ontstaan, circa 200 jaar geleden. Nog altijd is De Vries Maritiem een betrouwbare partner. De zeilen van zeilmakerij De Vries Maritiem zeilen varen over de hele wereld.

Wij zijn op zoek  naar nieuw talent

Voor ons team van zeilmakers zoeken wij nieuw talent. Wij zoeken een leerling zeilmaker die bij ons het vak gaat leren. Je krijgt een uitgebreide interne opleiding, je krijgt de mogelijkheid om op verschillende afdelingen te werken en je wordt natuurlijk direct opgenomen in ons hechte team. Wij nemen jouw talent erg serieus!

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • voorbereidende werkzaamheden voor het maken van nieuwe zeilen
  • plakken, snijden en branden van banen
  • leren werken met industriële naaimachines
  • voorbereidende werkzaamheden voor reparaties van zeilen
  • de zeilmakers assisteren met werkzaamheden
  • op termijn het inmeten van jachtzeilen aan boord
  • op termijn het digitaal ontwerpen van jachtzeilen

Gezien de werkzaamheden is het fijn als je beschikt over een LBO of MBO-diploma. Veel belangrijker is het dat je beschikt over een passie voor watersport en zeilen. Al jouw klanten zijn namelijk net zo enthousiast over de watersport en het zeilen! Dit is dé kans om van jouw passie ook jouw werk te maken.

Ook als je jouw opleiding nog niet afgerond hebt, kan je bij ons starten. Je kunt namelijk – in overleg – tussen de 16 en 38 uur per week werken. Samen maken we van jou een uitstekende zeilmaker dus we zoeken naar een leerling die van plan is om vele jaren bij ons te blijven.

Kom jij ons team versterken?

Stuur je sollicitatie met CV naar: ruben@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld