19022008440

Buiskap

Wij zijn marktleider op het gebied van de buiskappen en cabriolettenten. Zoals u van Zeilmakerij De Vries Maritiem gewend bent, zijn onze kappen van de hoogste kwaliteit. U kiest welke kleur u voor uw kap wenst en wij adviseren u vanzelfsprekend over het te gebruiken materiaal en kleurechtheid van de stof en de levensduur van dit materiaal.

Vele mogelijkheden

Een buiskap kunnen wij snel voor u monteren. We zorgen voor zicht rondom en zo min mogelijk inbreuk op de lijn van het schip. Afhankelijk van de grootte van het schip wordt een 22 tot 35 mm roestvast stalen buizenframe toegepast. De kap kan worden uitgebreid met een aansluitende achtertent die aan de buiskap geritst wordt.

Rolbeugelbuiskap/ gripperbar

Als extra kan de kap met een rolbeugel worden uitgevoerd. Een handige handgreep bij het in of uit de kuip stappen. Voor de rolbeugelbuiskap is een nieuw dubbelbeslag ontwikkeld door Zeilmakerij De Vries Maritiem. Om uw gripperbar een luxere uitstraling te geven, en voor een prettiger grip, kunt u ons uw RvS gripperbar laten bekleden met echt leer.

Buiskap maken?

Wilt u een buiskap laten maken? Kom langs op één van onze vestigingen of neem contact met ons op.
Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.